Απεβίωσε ο άτυχος συνάνθρωπος μας που είχε δεχθεί επίθεση από αγέλη σκύλων στο Άργος

Απεβίωσε ο άτυχος συνάνθρωπος μας που είχε δεχθεί επίθεση από αγέλη σκύλων στο Άργος

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία, απεβίωσε δυστυχώς, ό συμπολίτης μας που είχε δεχθεί επίθεση από αγέλη σκύλων στις 31/3/2024, στο Αρχαίο Θέατρο Άργους. Ο άτυχος άνθρωπος, επέβαινε σε μηχανάκι και μετά την επίθεση, έπεσε και υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και σήμερα απεβίωσε.

Το θέμα για την αδιαφορία της αντιμετώπισης του τεράστιου προβλήματος με τα αδέσποτα στον Δήμο Άργους Μυκηνών, έχουμε θίξει πολλές φορές. Πολλαπλές επιθέσεις μας έχουν καταγγελθεί, αλλά η ως τώρα πορεία της νέας Δημοτικής αρχής, μόνο αισιόδοξη έκβαση στο τόσο σοβαρό θέμα δεν επιδεικνύει.

Αντιθέτως η ανακόλουθη συσσώρευση ζώων στα παλαιά σφαγεία τα οποία ο Γιάννης Μαλτέζος ως Αντιπεριφερειάρχης είχε σφραγίσει ως παράνομα, αλλά ως Δήμαρχος επικροτεί αφού φωτογραφήθηκε κι έκανε δηλώσεις για τα αδέσποτα στον ίδιο χώρο που σφράγισε, αποδεικνύουν περίτρανα ότι η νέα Δημοτική αρχή δεν έχει κανένα σχέδιο για επίλυση του προβλήματος και δεν προτίθεται να εφαρμόσει την ήδη έτοιμη λύση της Δημοτικής αρχής Καμπόσου η οποία είχε και την αντίστοιχη χρηματοδότηση.

Σε κάθε περίπτωση, η Φρυκτωρία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και αναμένει τις δέουσες ενέργειες από τους Αρμόδιους για την δικαίωση του ανθρώπου που έχασε άδικα την ζωή του.